Vuxenutbildning

Utbildningen som ger jobb - sök nu

Utbilda dig till underhållstekniker inom processindustrin.

Nyheter

Gymnasial vuxenutbildning

Gymnasial vuxenutbildning motsvarar den utbildning som ges i de nationella programmen i gymnasieskolan. Du väljer själv om du vill läsa mot en gymnasieexamen eller enstaka kurser.

Utbildningskontrakt

Har du hoppat av gymnasiet? Eller påbörjade du aldrig dina gymnasiestudier? Nu kan du skaffa dig gymnasiekompetens på Komvux med hjälp av ett utbildningskontrakt. Du kan också kombinera dina gymnasiestudier med jobb eller praktik och skaffa dig arbetslivserfarenhet samtidigt som du studerar.

Utbildning i svenska för invandrare

Svenska för invandrare är för dig som ännu inte har grundläggande kunskaper i det svenska språket. Utbildning i svenska för invandrare kallas SFI.

Yrkesutbildning

Vill du bli mer konkurrenskraftig på arbetsmarknaden? Genom att läsa en yrkesutbildning på gymnasienivå kan du öka dina möjligheter till att få jobb.

Har du gått vilse?

Välkommen till Vägledningscentrum!

Vägledningscentrum är Borlänges alldeles egna reseguide för dig som vill ge dig ut på en resa mot studier och nya yrken. Vi hjälper dig att hitta din rätta väg, vare sig du vill resa inom Borlänge eller ut i vida världen.

Viktiga datum


 

4 September

Förändrade öppettider på vägledningscentrum. Måndag: 14.00-16.00, Tisdag: 10.00-12.00, Onsdag: Stängt, Torsdag: 14.00-16.00 Fredag: 10.00-12.00

 

29 September

Den 29 september är det den sista dagen för att ansöka till grundläggande kurser/distans med handledning. Kursstart 23 oktober

 OBS. Den 29 september är också sista den för att ansöka till gymnasiekurser i klass. Kursstart 23 oktober

 

2 oktober

Den 2 oktober är det den sista dagen för att ansöka till webbbaserad distans på gymnasienivå. Kursstart 23 oktober