Kommunikatör
Madelene Håll

Pressinbjudan: Arbetsmarknadsinitiativ presenteras på Borlänge företagardagar

Borlänge kommun presenterar utmaningen ”Dubbelt upp” i samband Borlänge Företagardagar fredag 19 maj klockan 13.00.

Borlänge kommun startar en utmaning, med målet att så många som möjligt ska komma ut i arbetslivet. Utmaningen är tänkt att starta i höst och presenteras i samband med Borlänge Företagardagar.

Arbetskraft - vi utmanar till Dubbelt Upp!
När:
fredag 19 maj, klockan 13.00
Var: Cozmoz Arena, Engelbrektsgatan 34, Borlänge.

Hela programmet för Borlänge Företagardagar 18–19 maj finns på: www.borlange.se/foretagardagar

Angelica Ekholm, näringslivschef Borlänge kommun
E-post: angelica.ekholm@borlange.se

Borlänge företagardagar

Borlänge växer och vi bjuder in till företagardagar, två dagar där du som företagare kan inspireras och nätverka. Du får kostnadsfritt delta i inspirerande seminarier inom en rad områden, dessutom diskussioner, mingel och musik. Varför inte testa lunchdisco. Kom och dansa och prata med våra politiker samtidigt som du äter en god wrap.