Kommunikatör
Madelene Håll

Ibrahim Baylan besöker Borlänge

Samordnings- och energiministern Ibrahim Baylan (S) besöker Borlänge onsdag den 23 augusti. Temat för dagen är svenska modellen ska utvecklas, inte avvecklas.

Samordnings- och energiministern Ibrahim Baylan kommer bland annat att träffa Jan Bohman (S), kommunstyrelsens ordförande, Kenneth Persson (S), arbetsmarknads- och socialnämndens ordförande samt en rad representanter för föreningar och verksamheter i Tjärna Ängar under sitt besök i Borlänge.

Program onsdag 23 augusti 2017

10.45–11.45 Skolbesök, Hagagymnasiet
Plats: Läroverksgatan 6, Borlänge. Öppet för media att bevaka.

12.30–13.30 Besök på Tjärna Ängar
Besök och presentationer av verksamheter kopplat till utvecklingen av området Tjärna Ängar. Öppet för media att bevaka.
Plats:Klöverstigen 10 C, Borlänge

13.30–13.45 Promenad mot Jakobsgårdarna med rundvandring Tjärna Ängar.
Promenaden går förbi det nyrenoverade huset och de renoveringar som pågår i Tjärna stugby. Öppet för media att bevaka.

13.45–14.15 Öppet möte.
De som har medverkat under dagen och Borlängebor bjuds in att vara med vid ett samtal om utmaningar och möjligheter i området. Mötet avslutas med att statsrådet Ibrahim Baylan presenterar regeringens satsningar. Öppet för media att bevaka.
Plats: Somaliska kulturföreningen, Jaxtorget, Borlänge

14.15–14.30 Presstid
Var vänlig anmäl deltagande till pressekreterare Gunilla Hjalmarson via gunilla.hjalmarsson@regeringskansliet.se. Ta med presslegitimation. Välkomna!