Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Är du barnskötare? Kolla in annonsen!

Arbetsplatsbeskrivning

Jag söker barnskötare som kan komplettera mina arbetslag på Trollskogen 2 förskola.

Trollskogen 2 är en nybyggd förskola som stod färdig i januari och har 8 avdelningar. Nya fina och fräscha lokaler med stora utegårdar. På Trollskogen 2 har vi 15 barn och 3 pedagoger per avdelning. Arbetet i dessa verksamheten utgår alltid från barnen behov och intressen för att ge alla barn möjlighet till lärande och utveckling. Förskolan har nära till naturen och bra bussanslutning.
Paradisgården är en förskola med 2 avdelningar. Vi har 36 barn som går hos oss. Förskolan ligger nära goda bussförbindelser och nära naturen. Vi har en gård som bjuder in till lek och pulka åkning i vår egen backe. Då vi är en lite förskola skapas nära relationer till vårdnadshavare och barn och ett gott samarbete.

På dessa förskolor har du goda möjligheter till egen utveckling och kompetens höjning. Vi har flera nätverk inom olika områden där vi samarbetar med alla förskolorna på Tjärna Ängar. Hos oss har du möjlighet att vara en del av:
Mattenätverk, Språknätverk, Värdegrundsambassadörerna och Kvalitétsnätverk. Vi utvecklar verksamheterna tillsammans och lär av varandra. Dessa nätverk rullar varje fredag förmiddag.

- Du har 1 timmes schemalagd planeringstid varje vecka.
- 2 timmar schemalagd planering i ditt arbetslag varje vecka och 1 gång i månaden har ni 4 timmar planering tillsammans.
- På APT avsetts 1 timme till att hela förskolan ska kunna lyfta frågor som berör alla och som ni behöver ta beslut om.

I höst startar hela förskolan upp ICDP – International Child Development Programme utbildning. Detta är en utbildning inom vägledande samspel och bemötande, ett förhållningssätt som innebär personlig reflektion och utveckling. Det finns även fler utbildningar som erbjuds centralt inom läroplanen, TAKK, lågeffektivt bemötande och AKK.
Hos oss har vi en pedagogisk utvecklare med mycket erfarenhet och kompetens som har i sitt uppdrag att finnas ute på avdelningarna för att stötta och stödja er i dilemman, pedagogik och i det systematiska kvalitetsarbetet. Den här personen finns tillgänglig för dig och ditt arbetslag.

Till allt detta får du även en engagerad chef som är lyhörd, driven och som satsar på utveckling, kvalité och sina verksamheter. Vill du ha en chef som visar genuint intresse för det pedagogiska arbetet på förskolan och fungerar som ett bollplank och reflektionspartner så är du på rätt plats hos oss.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som barnskötare.
I uppdraget ingår att ge barnen bästa möjliga förutsättningar genom att kombinera omsorg, utveckling och lärande med leken som grund. Du deltar aktivt i planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av verksamheten tillsammans med arbetslaget.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning

Vi söker dig som är lugn och trygg, ansvarstagande, engagerade och initiativrik. Du är väl förtrogen med Lpfö 98 och förskolans uppdrag. Du har ett positivt förhållningssätt och kan möta varje barn individuellt samt har god förmåga att samarbeta med både barn och vuxna. Du har ett intresse för att andra kulturer, du är flexibel, lösningsfokuserad och driven. Känner du igen dig i detta så sök till oss! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om du har annat modersmål än svenska krävs att Du har en svenska B-utbildning och kan uttrycka Dig grammatiskt riktigt.
The formal requirements to master Swedish language is required.
That means that you must have succesfully performed in Swedish language B.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-27 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A714251

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Evelina Hallin Aronsson
0243-22 21 36

Fackliga företrädare

Kommunal sektion Borlänge
0243 -74300