Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Är du vår nya mätningsingenjör/-tekniker?

Arbetsplatsbeskrivning

Borlänge är en expansiv kommun med över 50 000 invånare. Du finner det mesta i Borlänge, från skidåkning i Romme Alpin till shopping på Kupolen. Som arbetsgivare så representeras vi av ca 200 olika yrkesgrupper så det är ett stort spann av tjänster som vi levererar till borlängebon varje dag. I Borlänge kommun så är värdegrunden viktig, ett stort arbete har gjorts för att hitta en gemensam plattform för oss alla att stå på:

• Jag finns här för borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet
Dessa tre meningar ska vara en ledande kompass i vårt arbete, prägla de beslut vi tar och en påminnelse om vad det innebär att vara anställd hos oss. För att få en bakgrund och förklaring till värdegrunden så ber vi dig att avvara några minuter och se det här klippet: https://www.youtube.com/watch?v=1hNEZozBz38&feature=youtu.be

Bygg- och kartkontoret är en del av Borlänge kommuns samhällsbyggnadssektor och leds av mig - Lars Robertsson. Jag och mitt team har vårt kontor i en kulturhistorisk byggnad vid Sveatorget i centrala Borlänge. Som mätningsingenjör hos oss blir du en viktig kugge i hjulet och del av en god gemenskap i en arbetsgrupp på totalt 20 personer. Vi är indelade i två huvudfunktioner; mät och kart/GIS samt bygglov/anmälan. En av våra nuvarande mätningsingenjörer har fått nya arbetsuppgifter på kontoret och nu letar vi efter en ersättare som vill bli en del av vårt team och hjälpa till att skapa Borlänges framtid genom att arbeta med och för borlängebon!
Borlänge kommun är en KFF-kommun som utför förrättningsförberedelser i centrala delarna av kommunen.

Arbetsuppgifter

Som mätningsingenjör/ tekniker hos oss arbetar du med förrättningsförberedelser, ajourföring av kommunens digitala baskarta, utstakning av byggnader samt mätning för nybyggnadskartor, grundkartor och projekteringsunderlag.

De programvaror vi använder oss av inom mät- och kartverksamheten är bl.a. AutoCad Map och ArcGIS. Vi använder oss av Trimbles mätutrustning.

Den tekniska utvecklingen inom området går fort och du kommer att medverka i arbetet med att utveckla och effektivisera verksamheten, hur tror du vi kan göra det på bästa sätt? Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete där du får vara med och forma Borlänges framtid!

Kvalifikationer

Vi söker dig som med noggrannhet, god struktur och kvalité genomför ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga, är självgående när det behövs och tar ansvar för dina uppgifter.

Du har en relevant högskoleutbildning eller annan erfarenhet.
Du ska inneha B-körkort.
Meriterande är erfarenhet av kommunal mätning.

Vad tror du? Är du den personen som jag och mina medarbetare letar efter? Är svaret Ja så ser jag fram emot att läsa din ansökan.

Lars Robertsson
Bygg- och kartchef

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-09 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A713371

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Lars Robertsson
0243-741 97

Fackliga företrädare

Marie Kungs
0243-741 79

Jessica Eberger
0243-749 44