Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Förskollärare Östra inkluderingsområdet

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker förskollärare till Domnarvet och Ösjöenhetens förskoleområden, där finns förskolorna Hönsarvsgården, Björkbacken, Ornäs och Torsång. Förskolorna ligger både centralt och i kommunens ytterområden. I Borlänge kommun arbetar vi med en framtidens skola för barn 1 – 16 år. Arbetet utifrån ”röda tråden” och ett livslångt lärande ska skapa en helhet för verksamheten och därmed är fokus på samverkan och samarbete viktigt.

I förskolan i Borlänge kommun erbjuds Du
- möjlighet att byta semesterdagstillägget mot ytterligare semesterdagar
- viss arbetsklädsel för utevistelse
- pedagogisk lunch
-friskvårdsbidrag

Borlänge kommuns gemensamma värdegrund ligger till grund för allt vårt arbete och är ledstjärnan i vår vardag:
Jag finns här för Borlängebon
Jag gillar utmaningar
Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

VI SÖKER DIG, engagerad och nyfiken legitimerad förskollärare, som vill utveckla förskolan och är väl förtrogen med förskolans läroplan.
Som förskollärare har du ansvar för det pedagogiska arbetet och att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan och ansvarar för att driva arbetslagets arbete i riktning mot målen.
Du har viljan att prova och utveckla nya arbetsmetoder samt förmågan att engagera barnen till en lärorik och kreativ verksamhet i samarbete med arbetslaget och i dialog med föräldrar.
Vi söker förskollärare med en syn på att barnet kan om pedagoger ger barnet möjligheter och utmaningar.

Vårt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Vi arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola för alla barn, där vi erbjuder barnen en spännande och kreativ miljö. Vi ser utemiljön som viktig och mycket av den pedagogiska verksamheten bedrivs utomhus, både på gården och i skogen.

Kvalifikationer

Du är utbildad förskolelärare eller lärare lägre åldrar med inriktning 1-5 år.
Har du uppnått 180 hp/210 hp av din utbildning till lärare lägre åldrar inriktning 1-5 år, eller om du planerar ett uppehåll i dina studier, är du också välkommen att söka så att vi kan diskutera en kommande anställning!
För tillsvidareanställning efter 20131201 krävs legitimation med behörighet för förskolan.

VI SÖKER DIG som drivs av en vilja att utveckla verksamheten. Du har god kommunikativ förmåga och goda ledaregenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi erbjuder dig som är nyutexaminerad förskollärare/lärare mot yngre åldrar ett tydligt mentorskap under ditt introduktionsår.

Vi rekryterar kontinuerligt vart efter behöriga sökande kommer in med sina ansökningar.
Ange på din ansökan om du är intresserad av ett visst område.

Borlänge kommun värdesätter de kvaliteter som en etnisk och kulturell mångfald tillför arbetsplatsen. Vi ser därför gärna sökande som kan bidra till detta.

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll 01-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Vi tar endast emot ansökningar via länken till www.offentligajobb.se där du skapar ett användarkonto och fyller i ett ansökningsformulär/CV.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan.

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Tillträdesdatum 2017-08-01 eller enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att legitimation kan uppvisas. Ange löneanspråk.

Antal platser: 8

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-06-11 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A678778

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Birgitta Kullback
0243-742 10

Fackliga företrädare

Klas Holmgren
0243-745 79