Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Förskollärare sökes till Gylleenheten och Tunetenhetens förskolor

Arbetsplatsbeskrivning

Förskollärare som sätter barns utveckling och lärande i centrum sökes till Täppgårdens förskola, Färjegårdens förskola, Årbygårdens förskola & Östermalmsgårdens förskola.

Täppgårdens förskola har sex avdelningar och tillsammans med Gylle och Åselby förskola bildar vi området Gylleenheten 1. Förskolan är belägen på Gylletäppan, i ett äldre bostadsområde strax intill brandstationen. Förskolan har en stor gård och stora grönområden.

Färjegårdens förskola har 4 avdelningar och tillhör Tunetenheten tillsammans med Kyrkbackens och Tunets förskola. Förskolan ligger i ett villaområde med tillgång till flera lekparker och ett litet skogsområde. Gården är stor och ger utrymme för både lek och spring, vintertid har vi en egen liten pulkabacke.

Årbygårdens förskola som tillhör Gylleenheten 2 har 4 avdelningar. Förskolan ligger i Årby i ett villaområde och har skogsdungar och grönområden nära. Vi har en stor gård som uppmuntrar till lek i en varierad miljö. Vi är en förskola som tycker om att vara ute.

Östermalmsgårdens förskola som tillhör Gylleenheten 2 har tre avdelningar. Förskolan ligger i Mjälga, nära centrum. Förskolan har en stor gård som uppmuntrar till lek och experiment, gården gränsar mot ett grönområde som vi går till för att se naturens skiftningar.
På kommunens hemsida med adress www.borlange.se kan du under fliken Barn & utbildning läsa mer om de olika förskolorna och dess verksamhet.
I förskolan i Borlänge kommun erbjuds Du
-möjlighet att byta semesterdagstillägget mot ytterligare semesterdagar
-viss arbetsklädsel för utevistelse
-subventionerade friskvårdsinsatser
-kompetensutveckling

Arbetsuppgifter

Det är Du tillsammans med barnen som upptäcker och utforskar till nytt lärande, den pedagogiska dokumentationen är grunden i vårt arbetssätt. I utvecklingsarbetet ser vi vikten av en god lärmiljö och det kreativa uttrycket. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet för att skapa både sammanhang, variation och meningsfullhet.

IKT/lär plattan ser vi som ett självklart verktyg i dokumentationsarbetet och nätverksträffar hjälper oss att utveckla kvaliteten i den pedagogiska verksamheten. Vi tar hjälp av pedagogiska utvecklare och IT-samordnare. Förskolorna arbetar med arbetsmaterialet Den goda förskolan och Förskolans uppdrag, utifrån skollag och Lpfö98 rev 2016.

Vi har stort fokus på ett lösningsinriktat förhållningsätt och arbetar med Den gemensamma spelplanen samt med Borlänge kommuns gemensamma värdegrund som ligger till grund för allt vårt arbete och är ledstjärnan i vår vardag:
Jag finns här för Borlängebon
Jag gillar utmaningar
Jag möter varje människa med öppenhet

Vi ser fram emot just din ansökan och hoppas att du vill bli en av oss som vill driva arbetet framåt !

Kvalifikationer

Förskollärare eller lärare lägre åldrar med inriktning 1-5 år. För tillsvidareanställning efter 20131201 krävs LEGITIMATION MED BEHÖRIGHET FÖR FÖRSKOLAN.
VI SÖKER DIG som drivs av en vilja att utveckla verksamheten.
Du har god kommunikativ förmåga och goda ledaregenskaper.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträdesdatum snarast eller kan diskuteras. Tillsvidareanställning under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att legitimation kan uppvisas.

Antal platser: 4

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-06-06 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A676127

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Ingela Pros
0243-665 58

Jessica Larsson
0243 - 741 14

Bea Nylander
0243-744 59

Fackliga företrädare

Klas Holmgren
0243-745 79