Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

FÖRSKOLLÄRARE TILL NYBYGGDA FÖRSKOLAN TJÄRNA

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker nu Förskollärare som vill vara med och starta upp en helt ny förskoleverksamhet i den nybyggda Förskolan Tjärna. Förskolan består av fyra avdelningar fördelat på nedervåningen av ett tvåvåningshus. På övervåningen huserar förskoleklassen där det finns stora möjligheter för framtida samarbete. Förskolan ligger centralt och har nära till biblioteket, Framtidsmuseet och Asken, som är en verksamhet för barn/elever med fokus på deras kreativa uttrycksformer. Till den nya förskolan har det även skapats en stor och fin gård med många utvecklingsmöjligheter för barn. Förskolan ligger i nära anslutning till Tjärna skolan vilket skapar ett långsiktigt och hållbart lärande för barnen.

Arbetsuppgifter


VI SÖKER DIG, engagerad och nyfiken Förskollärare, som vill vara med och starta upp och utveckla Förskolan Tjärna. Du ska vara väl förtrogen med förskolans läroplan. Du kommer att ha det pedagogiska ansvaret för verksamheten och det kontinuerliga kvalitetsarbetet.
Som Förskollärare kommer du att ingå i ett arbetslag där ni har ett gemensamt ansvar för att skapa förutsättningar för ett lustfyllt lärande utifrån förskolans läroplan men där du som förskollärare har ett större ansvar.

Du har viljan att prova och utveckla nya arbetsmetoder samt förmåga att engagera barn. Du ska kunna samarbeta med arbetslag och ha en god dialog med vårdnadshavare.
Vi söker Förskollärare som tror att barnet kan om vi pedagoger ger barnet möjligheter och utmaningar.

Vi kommer att arbeta för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola för alla barn.

Kvalifikationer

Utbildad förskollärare med legitimation. För tillsvidareanställning efter 20131201 krävs legitimation med behörighet för förskolan.
Intresse och erfarenhet av att arbeta med lärmiljöer för att skapa goda förutsättningar för barns lärande.
Trygg i din ledarroll och lätt för att samarbeta.
Kan skapa ett förtroendefullt och nära samarbete med vårdnadshavare.
Du kan uttrycka dig i svenska både i tal och skrift.
Har du uppnått 180 hp/210 hp av din utbildning till lärare lägre åldrar inriktning 1-5 år, är du också välkommen att söka så att vi kan diskutera en kommande anställning!

Övrigt

Vi rekryterar kontinuerligt vart efter behöriga sökande kommer in med sina ansökningar.

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Antal platser: 8

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-07-31 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A685382

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Camilla Dalby
0243-742 02

Fackliga företrädare

Klas Holmgren
0243-745 79