Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Gruppledare Nyhöjden

Arbetsplatsbeskrivning

Borlänge är i ständig utveckling, här händer det mycket både i kommunen som organisation och i Borlänge som stad. I Borlänge bor det nästan 50.000 invånare och kommunen är den största arbetsgivaren med cirka 5.000 anställda. Vi sätter borlängebons behov i fokus. Vi vill med glädje ge det bästa bemötandet och med vår lust och kreativitet skapa möjligheter för borlängeborna att leva sitt liv som de själva önskar.

Nyhöjden är ett boende med flera inriktningar som erbjuder växelvård, korttidsplatser, och permanenta boendeplatser demens/hög omvårdnad. Som personal ska du stödja och hjälpa de boende till en värdig och meningsfull vardag. Du ska ha ett empatiskt förhållningssätt och vara lyhörd för boendes känslor och behov. På Nyhöjden arbetar personal dygnet runt tillsammans med sjuksköterskor, gruppledare, administrativ assistent och enhetschefer.

Borlänge kommuns gemensamma värdegrund är en ständig ledstjärna i vårt dagliga arbete:

Jag finns här för borlängebon
Jag gillar utmaningar
Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Vi söker 3 engagerade, kreativa och resultatinriktade gruppledare/undersköterskor som ska ingå i Nyhöjdens ledningsgrupp tillsammans med två enhetschefer. Två tjänster är tillsvidare och ett är som vikariat.

Du arbetar som gruppledare 100%, tiden fördelad på 30% administrativa uppgifter och 70% ordinarie uppgifter som undersköterska. Uppdraget som gruppledare gäller 1 år med möjlighet till förlängning. Fördelningen kan ändras utifrån enhetens behov, enhetschefen beslutar om fördelningen.

Uppdraget som gruppledare innebär att du:
- är enhetschefens stöd i arbetsledning och planering
- är delaktig och drivande i utvecklingen av verksamheten
- arbetar för att skapa struktur och rutiner i verksamheten
- stöttar medarbetarna i deras arbete så att verksamhetens rutiner efterlevs och målen uppnås
- stöttar kontaktpersonen i sitt uppdrag, så att detta efterlevs.

Du arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor.
Arbetet innebär att ge god vård och omsorg samt stöd till äldre personer.
Du behöver vara flexibel angående arbetstider då arbetet är förlagt såväl dag, kväll och helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är färdigutbildad undersköterska eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Erfarenhet från arbete inom vård och omsorg och då främst med inriktning demens är meriterande.

Tidigare erfarenhet av administrativt arbete samt datorvana är meriterande då uppdraget fordrar en god administrativ förmåga. Erfarenhet av och kunskap om schemaläggningsprocessen är likaså meriterande. Du behöver vara kommunikativ och ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt skapar du goda relationer med medarbetare, vårdtagare, närstående och övriga samarbetspartners. Du arbetar väl självständigt såväl som i team. Du har en mycket god förmåga att motivera och engagera dina kollegor. Som person är du positiv och ser möjligheter framför hinder. Du ska vara ansvarsfull, ordningssam och strukturerad.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Schema

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 3

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-15 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A714387

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Maria Olsson
0243-664 17

Jan-Erik Mattson
0243-663 37

Fackliga företrädare

Tina Pedersen
0243-743 00, 010-442 8172