Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Kvalificerad handläggare till Vuxenutbildningen, Borlänge

Arbetsplatsbeskrivning

Vuxenutbildningen är en verksamhet som tillhandahåller grundläggande och gymnasial utbildning, vård- och omsorgsutbildning, utbildning i svenska för invandrare (SFI), särskild utbildning för vuxna (Lärvux) samt Borlänge läs- och skrivcentrum (BLoS).
Verksamheten utmärks av en fortgående utveckling där såväl elever som ledning och personal utmanas till ett kontinuerligt lärande.
Verksamheten är belägen i Högskolan Dalarnas lokaler och vår arbetsmiljö i skolan ska präglas av trygghet, delaktighet, flexibilitet och alltid ha elevens lärande i centrum.

Borlänge kommuns gemensamma värdegrund utgör en viktig ledstjärna i enhetens arbete.
*Jag finns här för Borlängebon
*Jag gillar utmaningar
*Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Din arbetsplats kommer att vara i nära anslutning till rektor och du har ytterligare två administratörer som du kommer att ha ett samarbete med. I arbetet kommer du att ha mycket både interna och externa kontakter, som personal, elever och andra myndigheter.

Du kommer att vara skolledningen behjälplig med personalbudget, mötesanteckningar, elevlistor, posthantering, statistik och arkivering. Du kommer också arbeta med att ta fram information och underlag rörande ekonomihantering, personaladministration och elevdata t.ex. rapporter till CSN, SCB och andra myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som har en högskoleexamen med inriktning mot ekonomi och IT. Du har god kännedom om och kan arbeta i olika databaser och system såsom ekonomi, personaladministration, elevadministration och schemaläggning.
Erfarenhet av vuxenutbildning är meriterande.
Du är den förlängda armen till skolledningen och många kommer att komma till dig för hjälp med administrativa uppgifter, det är därför viktigt att du är tillmötesgående och har ett intresse för att hjälpa andra. Det är också viktigt att det du är behjälplig med håller hög kvalitet, du bör därför vara noggrann och självständig i ditt arbete. Du tar egna initiativ och har en förmåga att driva dina processer vidare. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, i såväl svenska som engelska.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast. Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-28 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A683676

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Åsa Bergqvist
0243-664 02

Agnes Godel
0243-663 84

Joakim Lindahl
0243-664 02

Fackliga företrädare

Lasse Svensson
0243-747 65

Mimmi Karlsson
070 - 2857376

Lena Lindberg Jansson
0243-739 32