Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Lärare 1-6 Utvecklingsklass Jakobsgårdsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Att arbeta som lärare i utvecklingsklass är inspirerande och utvecklande och en intressant utmaning för dig som lärare. Du kommer att jobba med 12 medarbetare från år 1-9 som är uppdelade i två team åk 1-6 och åk 7-9, ditt uppdrag är i huvudsak åk 1-6. Vi samarbetar i hela arbetslaget med coachning, handledning och med våra specifika kunskaper och kompetenser, vilket kräver en flexibel och lösningsfokuserad personalgrupp. Totalt har vi ca 25-30 elever uppdelade i mindre grupper i de olika åldersgrupperna. Utvecklingsklasserna är en central del av arbetet med de elever som är i stort behov av särskilt stöd i olika former. Vi arbetar på uppdrag av grundskolan och är en central särskild undervisningsgrupp som arbetar efter LGR-11. Vi strävar efter att eleven ska känna och vara inkluderad i sitt sammanhang.
Om du känner att det här låter spännande, att få vara en del av en avancerad och viktig verksamhet för kommunen, så tveka inte att söka. Vi strävar efter hög kvalité varför vi förutsätter att du har lärarlegitimation, är beredd att jobba vidare med din kompetensutveckling och ser gärna att du har en egen plan för hur din utveckling kan formas så att du och verksamheten förbättras och utvecklas.

Arbetsuppgifter

Undervisning och arbete med elever med behov av särskilt stöd årskurs 1-6.

Kvalifikationer

Legitimerad grundskolelärare. Legitimation i SV och gärna något av följande SO, MA eller NO.
Personlig lämplighet är av stor vikt där flexibilitet och en lösningsinriktad personlighet är en förutsättning för att lyckas med uppdraget.
Du arbetar med elever i stort behov av tydliga vuxna som kan handleda och stödja dem i deras utveckling.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd.

Det är av stor vikt att man som anställd i Borlänge kommun följer nationella och lokala dokument, som stärker individers rättigheter och skyldigheter.
Det gäller såväl demokrati som mångfald och jämställdhet.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast. Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Provanställning enligt LAS 6 månader tillämpas. Ange löneanspråk. Förlängd ansökningstid.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-07 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A694064

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Thomas Almgren
0243-743 60

Anna Eriksson Spjut
0243-660 96

Fackliga företrädare

Ann-Sofie Lindgart
0243-664 06

Kari Zaar Marcus
0243- 664 03