Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Lärare 7-9 Utvecklingsklass, Jakobsgårdsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker brett bland ämneskompetenser då vi kompletterar varandra i teamet. Främst inom No, Sv, Eng, So.
Vill du arbeta med ett bra team och bra arbetskamrater?
Vill du vara en del av att utveckla verksamhet och pedagogik? Vill du vara någon som gör skillnad?
Att arbeta som lärare i utvecklingsklass är inspirerande, utvecklande och intressant. Du kommer att jobba i ett väl fungerande team med 12 medarbetare från år 1-9 som är uppdelade i två team mellan 1-6 och 7-9 , totalt ca 30 elever. Vi samarbetar i hela arbetslaget med våra specifika kunskaper och kompetenser. Arbetet präglas av att vi är två och två kring våra elevgrupper och är flexibla inför elevernas behov så att vi räcker till för uppdraget tillsammans.
Vi arbetar mycket med utveckling av vår verksamhet för att vara ett toppteam för eleverna som kommer till oss. Vi arbetar på uppdrag av grundskolan och är en central särskild undervisningsgrupp som arbetar efter LGR-11. Vi strävar efter att eleven ska känna och vara inkluderad i sitt sammanhang.
Om du känner att det här låter spännande, att få vara en del i en utveckling av en avancerad och viktig verksamhet för kommunen, så tveka inte att söka. Vi strävar efter hög kvalité varför vi förutsätter att du har lärarlegitimation, är beredd att jobba vidare med din kompetensutveckling och ser gärna att du har en egen plan för hur din utveckling kan formas så att du och verksamheten förbättras och utvecklas.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är 100%, du arbetar i huvudsak med dina ämnen men även som stöd till kollegor i andra ämnen. Vi arbetar med rekryteringen utifrån personliga egenskaper och förmågor för vår verksamhet. Vi strävar efter att vara två lärare i undervisningssituationen där en är huvudansvarig vilket då växlar efter ämnen och ämnesbehörighet. Undervisning och arbete med elever med behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare 7-9 med kompetens inom något av följande ämnen, No, Sv, So och engelska. Gärna med någon form specialpedagogisk inriktning. Vi söker brett eftersom vi arbetar i team och kompletterar varandra.
Personlig lämplighet är av stor vikt där flexibilitet och en lösningsinriktad personlighet är en förutsättning för att lyckas med uppdraget.
Vi ser gärna att du har erfarenhet arbete med elever i behov av stöd.
Det är av stor vikt att man som anställd i Borlänge kommun följer nationella och lokala dokument, som stärker individers rättigheter och skyldigheter.
Det gäller såväl demokrati som mångfald och jämställdhet.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast. Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Provanställning 6 månader tillämpas. Ange löneanspråk.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-07 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A696715

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Thomas Almgren
0243-743 60

Anna Eriksson Spjut
0243-660 96

Fackliga företrädare

Ann-Sofie Lindgart
0243-664 06

Kari Zaar Marcus
0243- 664 03