Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Lärare åk 1-3 till Mjälgaskolan Montessori

Arbetsplatsbeskrivning

Mjälgaskolan är en montessoriskola F-6. Skolan ligger intill Borlänge centrum med bra busskommunikationer till och från skolan. Skolan har 110 elever. Vi är en mångkulturellskola.

Visionen för skolan är:
Att bygga en skola som präglas av lugn och trygg miljö, som är anpassa efter barns behov av att utvecklas och stimulera deras naturliga upptäckarglädje.
Våra övergripande mål:
Att utveckla barnen till harmoniska, ansvarstagande och självständiga medmänniskor med lust till lärande. Detta innebär att respekten för det enskilda barnet alltid står i centrum.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som lärare i teamet 1-3. Det innebär att du ansvarar för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad lärare, med lärarexamen med inriktning mot grundskolans tidigare år.
Som person präglas du av att du är en tydlig ledare med vilja att utvecklas. Du skall vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga. God kännedom om grundskolans styrdokument. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-28 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A681999

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Sara Evertsson
0243-220 54

Fackliga företrädare

Eva Lindgren
0243-744 51