Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Lärare i SVA/Re/Sh till Vuxenutbildningen, grundläggande/gymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Vuxenutbildningen är en verksamhet som tillhandahåller grundläggande och gymnasial utbildning, vård- och omsorgsutbildning, utbildning i svenska för invandrare (SFI), särskild utbildning för vuxna (Lärvux) samt Borlänge läs- och skrivcentrum (BLoS).
Verksamheten utmärks av en fortgående utveckling där såväl elever som ledning och personal utmanas till ett kontinuerligt lärande.

Arbetsmiljön i skolan ska präglas av trygghet, delaktighet, flexibilitet och alltid ha elevens lärande i centrum. Verksamheten är belägen i Högskolan Dalarnas lokaler.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med arbetslaget planera och genomföra utbildning i svenska som andraspråk (SVA) och samhällskunskap på grundläggande nivå, samt undervisa och ansvara för kurser i religion på gymnasienivå. Du har vana av att planera och genomföra undervisning samt därefter följa upp densamma med den dokumentation som följer.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare med minst 45p SVA samt högskolepoäng inom religion och samhällskunskap.

Då en övervägande del av våra elever har utomnordiskt ursprung är det meriterande att ha erfarenheter som underlättar bemötandet av dessa.
Du är väl insatt i aktuellt styrdokument, Vux 12. Det är önskvärt att du har vana av att arbeta i en IT-miljö med Office 365 som grund.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-24 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A712267

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Maria Karp
0243-739 30

Agnès Godel
0243-663 84

Fackliga företrädare

Mimmi Karlsson
070-285 7376

Lena Lindberg Jansson
0243-664 45