Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Lärare i svenska som andra språk, Gylle skola F-6

Arbetsplatsbeskrivning

Gylle skola i Borlänge är en F-9 skola med drygt 900 elever. Vi består av en yngre och en äldre enhet. Skolan består av flera byggnader, med tillhörande stor idrottshall och aula. Vi har närhet till stora grönområden och ishall, som vi kan nyttja för alla åldrar.

Vi är en skola som befinner sig i ett utvecklingsskede med fokus på ökad måluppfyllelse. Vår personalgrupp kännetecknas av engagemang och delaktighet. Vi har starka arbetslag som är organiserade utifrån olika årskurser med eleven i centrum. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut årskurs 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro, - Framtiden börjar på Gylle… och med dig!

Som medarbetare på Gylle skola ingår vi alla i samma organisation med fokus på uppdraget och kommunens värdegrund.
• Jag finns här för Borlängebon
– Det innebär att jag har fokus på mitt uppdrag. Jag är professionell och trevlig i mitt bemötande.
• Jag gillar utmaningar
– Det innebär att jag vågar tänka nytt och bidrar till förändring. Jag vill utvecklas och växa. Jag är stolt över mitt arbete.
• Jag möter varje människa med öppenhet
- Det innebär att jag visar respekt för alla jag möter. Jag har tilltro till människor och ser allas lika värde.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i svenska som andra språk för årskurs F-6. Som lärare ansvarar du för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du deltar och tar en aktiv roll i arbetslaget som du kommer tillhöra.

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad lärare, med lärarexamen med inriktning mot grundskolans senare år med behörighet att undervisa i ämnena svenska/svenska som andra språk. Du behöver ha erfarenhet av pedagogiskt arbete samt erfarenhet av att leda grupper. Vi vill att du har erfarenhet av utvecklingsarbete och att du vill arbeta för en lärmiljö som präglas av delaktighet, gemenskap, respekt, lust att lära, ansvar och allas lika värde.

Som person präglas du av att du är en tydlig ledare med vilja att utvecklas, du skall vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga med lärare, elev och föräldrar samt förmåga att arbeta för en trygg och inspirerande lärandemiljö. God kännedom om grundskolans styrdokument. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Ange löneanspråk.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-29 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A684164

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Annette Lundberg
0243-741 36

Johanna Ädel
0243-665 18

Fackliga företrädare

Ingrid Källman
0243-747 63

Inga-Britt Sandström
0243-665 50

Anna-Lena Billman
0243-744 62