Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Lärare i tyska och engelska alternativt tyska och sv/sva åk 7-9 Maserskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Maserskolan är en 7-9-skola förlagd i Borlänge kommun. Vår skola har, utifrån Quadricepsstiftelsens och Lorraine Monroes tankar om skolutveckling, utarbetat en egen arbetsmodell benämnd Masermodellen. Vår gemensamma lektionsmodell har ett klart pedagogiskt syfte och bidrar till att skapa en trygg och utvecklande lärandemiljö där det tydligt framgår vad målet med varje lektion är samt vilka förmågor som lektionen ämnar utveckla.

Skolan har horisontella arbetslag – ett arbetslag för åk 7, ett för åk 8 och ett för åk 9 samt ett elevhälsaarbetslag där speciallärare, kurator, skolsköterska, studie- och yrkesvägledare, fältfritidsledare och skolvärdinna ingår.

Skolans profiler är ma/no/tk, handboll, fotboll, kampsport och simning. Vi ser gärna att du har intressen som överensstämmer med vår profil samt att du är rökfri.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tillsammans med personal, skolledning och elever vill driva och utveckla undervisningen. Tjänsten innefattar undervisning i tyska och engelska alternativt tyska och svenska/svenska som andra språk, arbete i ämneslag och arbetslag samt mentorskap.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i tyska/engelska alternativt tyska och svenska/svenska som andra språk för åk 7-9.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Ange löneanspråk.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-06-07 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A687963

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Tyko Persson
0243-744 18

Liselotte Malmberg
0243- 74173

Fackliga företrädare

Mathias Ewaldsson
0243-662 21

Cecilia Eriksson
0243-749 05