Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Lärare med undervisning i Ty/Fr och En, åk 7-9 Gylle skola

Arbetsplatsbeskrivning

Gylle skola i Borlänge är en F-9 skola med drygt 900 elever. Vi består av en yngre och en äldre enhet. Skolan består av flera byggnader, med tillhörande stor idrottshall och aula. Vi har närhet till stora grönområden och ishall, som vi kan nyttja för alla åldrar.

Vi är en skola som befinner sig i ett utvecklingsskede med fokus på ökad måluppfyllelse. Vår personalgrupp kännetecknas av engagemang och delaktighet. Vi har starka arbetslag som är organiserade utifrån olika årskurser med eleven i centrum. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut årskurs 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro, - Framtiden börjar på Gylle… och med dig!

Som medarbetare på Gylle skola ingår vi alla i samma organisation med fokus på uppdraget och kommunens värdegrund.
• Jag finns här för Borlängebon
– Det innebär att jag har fokus på mitt uppdrag. Jag är professionell och trevlig i mitt bemötande.
• Jag gillar utmaningar
– Det innebär att jag vågar tänka nytt och bidrar till förändring. Jag vill utvecklas och växa. Jag är stolt över mitt arbete.
• Jag möter varje människa med öppenhet
- Det innebär att jag visar respekt för alla jag möter. Jag har tilltro till människor och ser allas lika värde.

Arbetsuppgifter

Nu har du chansen att söka arbete som lärare på Gylle skola högstadium. Vi annonserar en tjänst med undervisning i Ty/Fr En där mentorskap ingår i tjänsten.
Du ansvar för planering, genomförande samt uppföljning och utvärdering av undervisning. Du ingår i arbetslag som är uppdelade efter årskursen och där arbetar du tillsammans med kollegor med huvudansvar för ditt/dina ämnen.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i Tyska, Franska och Engelska. Du skall vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga med lärare, elev och föräldrar samt förmåga att arbeta för en trygg och inspirerande lärandemiljö. Du skall ha god kännedom om grundskolans styrdokument. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Ange löneanspråk.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-31 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A684331

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Benita Bergstrand
0243-744 56

Fackliga företrädare

Ingrid Källman
0243-747 63

Inga-Britt Sandström
0243-665 50

Anna-Lena Billman
0243-744 62