Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Lärare musik, sv/so, engelska Tjärnaängskolan/Solängsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Tjärnaängskolan/Solängsskolan är en F-6 enhet med ca 400 elever med ett ständigt ökande elevantal. Idag finns ca 200 elever, F-2 på Tjärnaängskolan och ca 200 elever 3-6 på Solängsskolan. Det är en tillfällig lösning under några år och vi står nu inför att bygga en ny skola, Paradisskolan som ska stå klar 2019. När den nya skolan står klar blir det två skolenheter i området.
Vi har ett ypperligt läge med gångavstånd till både skog, sportfält, simhall. På våra skolor finns elever från 17 olika nationaliteter. Vår verksamhet genomsyras av flexibilitet och pedagogisk mångfald ses som en stor tillgång.
Viktiga frågor för oss är värdegrund, hälsa och miljö. På vår skola ska alla - elever såväl som personal känna glädje och trygghet i en bra lärmiljö.
From ht 16 är vi en partnerskola och det ger oss redan idag tillgång till aktuell forskning och skolutveckling. Vi ser fram emot kontinuerlig kontakt med Högskolan Dalarna och möten med blivande lärarkollegor.
Vi söker nu en musiklärare till våra äldre elever.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som lärare i musik åk 3-6, samt undervisning svenska/so eller engelska åk 3-6. Din huvudsakliga arbetsplats är på Solängsskolan.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare åk 1-6 med inriktning musik, samt sv/so eller engelska. Erfarenhet av arbete med barn från andra kulturer beaktas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där kreativitet och flexibilitet är nyckelord.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-31 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A679305

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Stefan Fredriksson
0243-744 32

Ann-Britt Andersson
0243-665 38

Fackliga företrädare

Eva Svensson
0243-745 20

Sarah Rask
0243-745 20