Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Lärare resursgrupp årskurs 5-6 Ornäs skola

Arbetsplatsbeskrivning

Ornäs skola är en allstadieskola F-9 med ca 410 elever. Skolan togs i bruk hösten 2007. Vi arbetar framtidsinriktat med focus på arbetslag och en flexibel syn på schema och förutsättningar för elevernas lärande samt en pedagogisk mångfald med eleven i centrum. För de senare årskurserna finns möjlighet till fördjupning i allmän idrott samt musik och drama.
Vi har nära till en rik natur i en kulturbygd. Ösjöenheten har utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling”.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta för att väcka och utmana våra elevers nyfikenhet. Du kommer att ingå i arbetslaget för åk 5-6 för att stötta upp mot elever som är i behov av att ibland vara i ett mindre sammanhang för att klara av undervisningen.
Att vara lärare hos oss innebär det klassiska i ett läraruppdrag, att tillsammans med ämneskollegor planera och genomföra undervisningen samt utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet.
Det innebär uppmuntran till kollegialt lärande samt hög grad av självbestämmande i arbets- och ämneslagen. Vi tror på kompetensutveckling genom kollegialt lärande och uppmuntrar till och genomför det. Mentorskapet bygger på närhet till eleven samt god elevkännedom och att i en nära elevrelation stötta eleverna att nå läroplanens kunskapskrav.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation som överensstämmer med tjänsten samt specialpedagogisk kompetens.
Arbeta utifrån skolans styrdokument, ha god förmåga att samarbeta både med barn och vuxna. Du skall kunna möta varje barn individuellt, vara initiativrik samt kunna fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
Borlänge kommun värdesätter de kvaliteter som en etnisk och kulturell mångfald tillför arbetsplatsen. Vi ser därför gärna sökande som kan bidra till detta.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-29 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A684228

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Karin Wäckelgård Nordin
0243-738 04

Maria Råbacka
0243 - 738 01

Fackliga företrädare

Eva Hellander Johansson
0243-738 18