Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Ledsagare med intresse för bilar

Arbetsplatsbeskrivning

Borlänge är en ort i ständig utveckling, här händer det mycket både i kommunen som organisation och i Borlänge som ort. I Borlänge bor det ca 50.000 invånare och här arbetar närmare 26.000, varav ca 5.000 inom kommunen. Vi sätter Borlängebons behov i fokus. Vi vill med glädje ge det bästa bemötandet och med vår lust och kreativitet skapa möjligheter för borlängeborna att leva sitt liv som de själva önskar.

Du arbetar utanför den enskildes hem i varierande miljöer.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som ledsagare innebär att underlätta för den enskilde att delta i samhällslivet. Du följer den enskilde i dennes vardag till olika aktiviteter. Vård och omsorg är av god kvalité där den enskilde har inflytande över sin vardag. Detta är omsorgsnämndens mål, som vi strävar efter. Då brukaren har ett stort intresse av bilar är det en fördel om du delar detta intresse. Du som söker får även gärna vara intresserad av musik, fiske, bio och träning.

Kvalifikationer

Social kompetens och intresse för människor med funktionsnedsättning. Gärna erfarenhet av människor med funktionshinder inom autismspektrumtillstånd. Brukaren är en yngre person som önskar yngre, manliga sökande.

Relevant utbildning är meriterande, någon pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet från arbete med personer som har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.

Att behärska det svenska språket väl är ett krav.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Tillträde snarast.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-25 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A713533

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Charlotte Sjögren
0243-664 10

Johanna Andersson
0243-742 15

Fackliga företrädare

Kommunal sektion Borlänge
0243-743 00