Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Ledsagare

Arbetsplatsbeskrivning

Borlänge är en ort i ständig utveckling, här händer det mycket både i kommunen som organisation och i Borlänge som ort. I Borlänge bor det ca 50.000 invånare och här arbetar närmare 26.000, varav ca 5.000 inom kommunen. Vi sätter Borlängebons behov i fokus. Vi vill med glädje ge det bästa bemötandet och med vår lust och kreativitet skapa möjligheter för borlängeborna att leva sitt liv som de själva önskar.

Du arbetar utanför den enskildes hem i varierande miljöer.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som ledsagare innebär att underlätta för den enskilde att delta i samhällslivet. Du följer den enskilde i dennes vardag till olika aktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker en kvinnlig ledsagare till uppdrag i Borlänge. Du har gärna någon form av omvårdnadsutbildning, personlig assistentutbildning eller annan liknande utbildning. Meriterande är även att du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Gärna erfarenhet av människor med förvärvad hjärnskada. Du behöver inneha social kompetens, intresse för människor med funktionsnedsättning, vara flexibel och lyhörd. Tjänsten kräver också att du har god fysisk hälsa och erfarenhet av förflyttningsteknik. Du behöver även ha körkort B och vara en trygg bilförare. Du får ej ha husdjur då allergi finns. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: tillträde snarast. Dagtid/kvällstid vardagar, 3 timmar varannan vecka.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-06-04 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A686331

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Beatrice Eriksson
0243-661 64

Charlotte Sjögren
0243-664 10

Fackliga företrädare

Kommunal sektion Borlänge
0243-743 00