Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Planarkitekt till Plan- och markkontoret

Arbetsplatsbeskrivning

Borlänge är en stark tillväxtmotor i Dalarna och vi befinner oss nu i ett mycket spännande skede i samhällsbyggandet. Då en av våra medarbetare valt att studera vidare behöver vi utöka kontoret med en ny planarkitekt som ser det som en spännande utmaning att få vara med och forma framtidens Borlänge. Tjänsten är placerad på plan- och markkontoret som ingår i Samhällsbyggnadssektorn. Övriga verksamheter i sektorn är näringslivskontoret, miljökontoret, bygg- och kartkontoret samt kultur- och fritid.

Arbetsuppgifter

Som planarkitekt kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att upprätta planprogram och detaljplaner för nya utbyggnadsområden och för att utveckla och förändra befintliga områden. Vi arbetar tvärsektoriellt, i projektform, inom kommunkoncernen och med externa aktörer såsom byggherrar. Arbetet innebär därmed också att du ska leda och driva utvecklingsprocesser och projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning som fysisk planerare, arkitekt, landskapsarkitekt eller annan likvärdig utbildning. Det är en merit om du har erfarenhet av arbete med kommunal fysisk planering och av att driva egna projekt. Du har goda kunskaper om planprocessen, plan- och bygglagen och en god förmåga att leda arbete och processer framåt. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med olika människor och har god datorvana och kan arbeta med CAD och GIS. Som person är du utåtriktad, strukturerad och gillar utmaningar. Du ska också kunna utrycka dig väl i tal och skrift.

Övrigt

Om du flyttar till Dalarna för den här tjänsten kan vi i samarbete med Rekryteringslots erbjuda din familj medflyttarservice. Läs mer om det på http://www.rekryteringslots.se/medflyttare.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: tillträde omgående.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-06-18 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A681778

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Linda Nilsson
0243-740 23

Fackliga företrädare

Christina Eriksson
0243-741 05

Mariam Ghasemi
0243-746 18