Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Projektledare till kommunfastigheter

Arbetsplatsbeskrivning

Kommunfastigheter har under de senaste åren varit med om en spännande utvecklingsresa, nu har du möjlighet att vara med på fortsättningen. Vi söker en projektledare som vill vara med och skapa de bästa förutsättningarna för våra verksamheter i kommunen.
Vårt främsta mål är att erbjuda lokaler för kommunens olika verksamheter så kostnadseffektivt som möjligt. I dagsläget är vi totalt 12 anställda. Kommunfastigheter ansvarar för över 300 ägda och inhyrda objekt med en sammanlagd yta om 325 000 m2.
Självklart arbetar vi efter kommunens gemensamma värdegrund:

• Jag finns här för Borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du främst att arbeta inåt i verksamheten med att hjälpa kommunens olika verksamheter att ta fram underlag för att kunna täcka olika typer av lokalbehov, alltid med kvalitetssäkring. Vi jobbar efter att få fram ändamålsenliga lokaler till de övriga verksamheterna i kommunen. Du kommer att jobba i olika projektgrupper som varierar i storlek.
Du är den som driver projekten men du har ett nära samarbete med kollegorna på kommunfastigheter och har mycket kontakt inom kommunen. Vi jobbar efter ett gemensamt arbetssätt och har såklart täta kontakter med övriga funktioner på avdelningen samt mycket kontakt med andra verksamheter i kommunen.

Kvalifikationer

Du har teknisk eftergymnasial utbildning, exempelvis som fastighetsförvaltare eller fastighetsingenjör alternativt så har du skaffat dig motsvarande kunskap genom mångårig arbetslivserfarenhet inom området. Du är tekniskt kunnig och har erfarenhet av att arbeta med projektledning på liknande sätt. Du har också erfarenhet från offentlig organisation. Har du dessutom erfarenhet från byggbranschen och kännedom om LOU är detta meriterande.
Som person är du initiativtagande och har lätt för att skapa goda relationer. Det är viktigt med ett teamarbete hos oss. Du är drivande i projekten och du har en förmåga att behålla motivationen genom hela projektet.

Du har B-körkort, goda kunskaper i Officepaketet, samt god muntlig och skriftlig kunskap i svenska.
Välkommen med din ansökan!

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-25 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A713570

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Anders Berg
0243-737 19

Fackliga företrädare

Jessica Eberger
0243-749 44