Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Registrator

Arbetsplatsbeskrivning

Nämndservice ingår som en del i sektorn Verksamhetsstöd. Vår uppgift är att ge samordnat och professionellt stöd till kommunens kärnverksamheter, och service av hög kvalitet till kommunens medborgare.

Borlänge kommun har en värdegrund som innehar en central plats och är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommun, som lyder;

Jag finns här för borlängebon
Jag gillar utmaningar
Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som registrator kommer du att arbeta med viktiga delar av ärendeprocessen. Du kommer att fungera som kommunstyrelsens registrator vilket innebär att du hanterar och registrerar post och övriga handlingar för kommunstyrelsen och avlastar övriga sektorer med detsamma. Inom området sker utvecklingen snabbt och går mer och mer mot enbart digitala handlingar och e-arkiv och där ska du vara en aktiv och drivande medarbetare de kommande åren. Som kommunstyrelsens registrator kommer du också att arbeta med övergripande kvalitetssäkring av registreringen i kommunen, och vara ett stöd till övriga delar av kommunkoncernen. Vi använder ett modernt dokument- och ärendehanteringssystem som du kommer att arbeta i.

I rollen kommer du att möta borlängebor och kommunanställd personal genom telefonsamtal, e-post och personliga besök.

Du kommer att ingå som en del i ett team i verksamheten Nämndservice.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är service- och lösningsinriktad. Du har god samarbetsförmåga, ansvarskänsla och initiativförmåga samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt. Arbetet kräver att du har förmåga att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt. Du tycker det är roligt att arbeta med förbättrings- och förändringsarbete och har förmåga att skapa strukturer. Du har goda datakunskaper, framför allt i Microsoft Office.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet från arbete i kommunal- eller annan offentlig förvaltning är meriterande. Det är likaså meriterande om du har erfarenhet av dokument- och ärendehanteringssystem.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare undanbedes vänligt och bestämt!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-06-01 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A685262

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Jacob Sohtell
0243-736 61

Fackliga företrädare

Jessica Eberger
0243-749 44