Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Sjuksköterska/distriktssköterska/äldresjuksköterska timanställning

Arbetsplatsbeskrivning

Borlänge är en ort i ständig utveckling, här händer det mycket både i kommunen som organisation och i Borlänge som ort. I Borlänge bor det ca 50.000 invånare och här arbetar närmare 26.000, varav ca 5.000 inom kommunen. Vi sätter Borlängebons behov i fokus. Vi vill med glädje ge det bästa bemötandet och med vår lust och kreativitet skapa möjligheter för borlängeborna att leva sitt liv som de själva önskar.

Vi söker dig som tycker om och vill arbeta med människor med olika behov. Borlänge kommuns hälso- och sjukvård består av sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter som arbetar mot särskilda boenden, hemsjukvård, korttidsplatser, vårdplaneringsteam samt handikappomsorg.

Borlänge kommuns gemensamma värdegrund ligger till grund för allt vårt arbete och är en ledstjärna i vår arbetsvardag:
• Jag finns här för Borlängebon
• Jag gillar utmaningar
• Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Vi är i behov av fler vikarier i organisationen och vi söker dig som vill arbeta inom äldrevården. I arbetet inom kommunal omsorg ingår att planera, följa upp, bedöma och åtgärda hälso- och sjukvårdsinsatser, delta vid vårdplaneringar samt upprätta vårdplaner.
Ett nära samarbete med andra yrkeskategorier ingår när det gäller t.ex. vård, omsorg och rehabilitering, som t ex samverkan med olika aktörer. Du behöver även ha förmåga och trygghet att arbeta självständigt.
Hos oss leder du utvecklingsarbete samt handleder och undervisar boende, anhöriga, medarbetare och studenter.
Att arbeta hos oss innebär att du kommer att medverka vid utveckling av verksamheten och få ett intressant och utmanande arbete. Du kommer att ha många personliga kontakter och flera bollar i luften.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska, vidareutbildning som distriktssköterska eller äldresjuksköterska är meriterande. Vi söker även dig som är under utbildning till sjuksköterska och kan tänka dig att jobba som undersköterska med utökad delegation.
Vi söker en positiv och engagerad person som är stabil, trygg och ser sin roll och uppgift i det team som finns runt de boende.

Körkort B, manuell växel.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Snarast. Timanställningar och semestervikariat. Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Antal platser: 5

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-05-31 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A643749

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Fia Åkerblom
0243-741 40

Anna Boman
0243-740 20

Fackliga företrädare

Anna Vestling