Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Skolvärd Gylle skola

Arbetsplatsbeskrivning

Gylle skola i Borlänge är en F-9 skola med drygt 900 elever. Vi består av en yngre och en äldreenhet. Skolan består av flera byggnader, med tillhörande stor idrottshall och aula. Vi har närhet till stora grönområden och ishall, som vi kan nyttja för alla åldrar.

Vi är en skola som befinner sig i ett starkt utvecklingsskede med fokus på ökad måluppfyllelse. Vår personalgrupp kännetecknas av engagemang och delaktighet. Vi har starka arbetslag som är organiserade utifrån olika årskurser med eleven i centrum. Tillsammans vill vi skapa en fantastisk skola, där alla elever går ut årskurs 9 med positiv självkänsla och en stark framtidstro, Vi vill att alla våra elever skall känna att ”jag vill, jag kan och jag duger!”Arbetsuppgifter

Vi söker en skolvärd för att främja elevernas välmående på skolan. Inom uppdraget finns ansvar för skolan centralkapprum. De dagliga arbetsuppgifterna baseras i huvudsak på att möta alla elever utifrån deras behov och arbeta aktivt för att alla blir bemötta med respekt. Tillsammans med skolans personal utvecklar du elevernas sociala förmåga, detta genom skolans värdegrundsarbete. Som skolvärd arbetar du aktivt med skolans ordningsregler, värdegrund samt skolans läroplansmål gällande normer och värde.
Arbetet innebär både dagtid och kvällstid måndag till fredag. Man arbetar i team om fyra personer. Dagtid arbetar med man elevsocial verksamhet och kvällstid arbetar man med fritidsklubbsverksamhet och på fritidsgården.

Kvalifikationer

Fritidsledarutbildning eller annan pedagogisk utbildning anpassad för att arbeta med ungdomar.
Vi ser gärna att du som söker har föreningskunskap och kan arbeta med i de föreningar som finns på skolan och på fritidsgården. Du skall vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga med lärare, elev och föräldrar. Du skall kunna möta elever individuellt och i grupp, vara initiativrik, kunna fatta beslut, vara tydlig och konsekvent.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse. Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-24 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A710011

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Annette Lundberg
0243-741 36

Fackliga företrädare

Kommunal sektion Borlänge
0243 -74300

Jessica Eberger
0243-749 44