Dela sidan på sociala medier
Dela sidan på sociala medier

Specialpedagog Erikslunds- och Hushagsgymnasiet

Arbetsplatsbeskrivning

Erikslunds- och Hushagsgymnasiet en gymnasieenhet med yrkesprogrammen Bygg- anläggning-, El- och Energi-, Fordonstekniskt- Industritekniska-, Restaurang- och Livsmedel samt VVS och fastighetsprogrammet.
Gymnasieenheter med 580 elever i årskurs 1-3. Vi satsar för att ge alla elever högskolebehörighet. Yrkesutbildningar med nära samarbete med branscher och företag, där de gymnasiegemensamma ämnena samverkar med yrkesämnena.
Vi arbetar i arbetslag och ämnesgrupper.
Elevhälsan har en viktig roll i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Specialpedagog. Du blir del av vårat elevhälsoteam och kommer att arbeta både förebyggande och operativt med eleverna. Utredningar och viss direktundervisning för elever med speciella behov eller andra behov för förbättrad inlärning. I arbetet ingår även att utforma och följa upp elevers anpassade hjälpmedel.
Arbete med handledning för personal i elevhälsoteamet, elevkonferenser, föräldrakontakter, utvecklingsarbete i arbetslag.

Kvalifikationer

Specialpedagog. Du har vana av att arbeta med människor, skapa bra relationer för ett lätt och smidigt samarbete. Bra insikter i pedagogiskt arbete och förståelse för hur unga personer tar till sig kunskap och förståelse för olika lärsituationer.

Övrigt

Borlänge kommun har beslutat att ej ta emot bifogade filer till ansökan utan att ni endast söker via det standardiserade ansökningsformuläret.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, arbetsgivarintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 2017-08-10 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Antal platser: 1

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-06-06 23:59:59

Arbetsgivarens referensnummer: A686533

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av

Mikael Söderberg
0243 - 748 38

Fackliga företrädare

Thomas Lövgren
0243- 748 71

Lennart Edman
0243- 745 46

Pär Winther
0243 -745 12