Kulturcentrum Asken - Borlänge kommun

Kulturcentrum Asken - Borlänge kommun

Förskolor

Hittar du inte utbud som passar just din grupp? Alla förskolor har möjlighet att kontakta oss för egna önskemål och syften, samt möjlighet att arbeta fördjupande med estetiska lärprocesser och språkfrämjande arbeten. Temat för årets skapande förskola arbete är: Identitet och civilkurage.

Årskurs F-3, pedagogiska utbud

Här nedan finns färdiga utbud riktad till årskurs F-3. Saknar du något så är det bara att kontakta oss, så skräddarsyr vi något just för din klass.

Årskurs 4-6, pedagogiska utbud

Här nedan finns färdiga utbud riktad till årskurs 4-6. Saknar du något så är det bara att kontakta oss, så skräddarsyr vi något just för din klass.

Årskurs 7-9, pedagogiska utbud

Här nedan finns färdiga utbud riktad till årskurs 7-9. Saknar du något så är det bara att kontakta oss, så skräddarsyr vi något just för din klass.

Föreställningar

Temat för Skapande Skola läsåret 19/20 är Etik och Attityder. Under året kommer vi belysa temat både genom våra föreställningar och genom våra pedagogiska utbud i olika estetiska uttryck.

Värdegrundsarbete i kommunen

Att arbeta med värdegrunden är alltid viktigt och genom att prova på olika metoder så får vi syn på flera perspektiv. Nu finns tider för hösten 2019 utlagda.

Kort om Kulturcentrum Asken

Kulturcentrum Asken är ett resurscentrum för Borlänges grundskolor och förskolor inom estetiskt lärande och språkfrämjande arbete. Våra pedagoger arbetar med estetiska ämnen som bild, dans, drama/teater och musik.   

Kulturcentrum Asken
Borganäsvägen 43
Telefon: 0243 744 71

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor om vår verksamhet!

Se personalförteckning och kontaktuppgifter

Följ oss på Facebook

 

Hitta till oss