Kommunikatör
Madelene Håll
0243-73 741
Dela sidan på sociala medier

Pressinbjudan – Cirkushoppet gästar Maserskolans skolstart

Projektet Cirkushoppet besöker Maserskolan under vecka 34.

Projektet Cirkushoppet är ett samarbete mellan Cirkus Cirkör och Clowner utan Gränser, och ska genom cirkusträning, skratt och lek skapa bättre metoder för språkutveckling. Cirkushoppets gästspel är en del av höstens planerade samarbete mellan Maserskolan och Kulturcentrum Asken.

– Vi på Kulturcentrum Asken ser fram emot en spännande och händelserik höst och Cirkushoppet kommer att utgöra en fantastisk terminsstart för elever och pedagoger, säger Pernilla Wesström, bildpedagog, Kulturcentrum Asken.

Under veckan deltar en elevgrupp i workshops med fokus på språkutveckling, pedagoger från Kulturcentrum Asken utbildas i Cirkus Cirkörs pedagogik och samtliga elever vid Maserskolan är inbjudna till en föreställning med Cirkus Cirkör.

Media är välkomna till Cirkus Cirkörs föreställning för Maserskolans elever på onsdag den 23 augusti klockan 13.00 i Hagaskolans aula och workshop med elevgruppen och pedagogerna.

Föreställning med Cirkus Cirkör
Tid:
onsdag 23 augusti, klockan 13.00–13.30
Plats: Hagaskolans aula, Läroverksgatan 6. 

Workshops med elevgruppen och pedagogerna
Tid:
torsdag 24 augusti, klockan 09.30–11.30 workshop med elever på Kulturcentrum Asken och klockan 13.00–15.00 workshop med pedagoger. 
Plats: Kulturcentrum Asken, Borganäsvägen 43.

Meddela gärna i förväg om ni kommer till något av tillfällena på torsdag 24 augusti. Varmt välkomna! 

 

Kontaktperson

Pernilla Wesström, bildpedagog, Kulturcentrum Asken
E-post:
pernilla.vesstrom@borlange.se
Telefon: 070-335 23 99