Borlänge kommun
Servicecenter
telefon: 0243 - 740 00
Telefontid: 08:00-16:30, måndag - fredag .
Bemanning förskola
Eva-Britt Pettersson
0243-662 75
Bemanning skola
Petra Båtmästar
0243-663 93
Dela sidan på sociala medier

Vikariera i våra förskolor och skolor

Lämna din intresseanmälan för att arbeta som vikarie i våra förskolor och skolor

Som lärarvikarie arbetar du på någon av Borlänge kommuns förskolor eller skolor. I korthet innebär det att du fyller en frånvarande förskollärare eller lärares plats och ansvarar för att göra det så bra som möjligt.

Som vikarie ska du med kort varsel ta dig till en förskola eller skola för att arbeta där under en eller flera dagar.

I förskolan arbetar du i barngrupper där barnen är mellan 1 och 5 år. Du träffar många barn och förväntas bidra till en trygg och lärande miljö för dem.

I skolan ska du vara ledaren i klassrummet. Om läraren du vikarierar för har lämnat en planering förväntas du följa den, om läraren inte har lämnat en planering förväntas du kunna genomföra en givande lektion ändå.

För att få en anställning i förskolan och skolan krävs ett fritt belastningsregister – det kommer du få ta med till oss om du blir aktuell för rollen.” 

Skicka in din intresseanmälan

Vill du arbeta som vikarie hos oss? Välkommen att att skicka din intresseanmälan via länkarna nedan. Vi kontaktar dig om vi får ett behov som passar med din kompetens.

Intresseanmälan, vikarie inom förskolan

Vill du arbeta som vikarie inom Borlänge kommuns förskolor? Fyll i din intresseanmälan här så hör vi av oss om du blir aktuell för intervju.

Intresseanmälan, vikarie inom skolan

Vill du arbeta som vikarie inom Borlänge kommuns skolor? Fyll i din intresseanmälan här så hör vi av oss om du blir aktuell för intervju.


Sidan senast uppdaterad