Borlänge kommun
Servicecenter
telefon: 0243 - 740 00
Telefontid: 08:00-16:30, måndag - fredag .
Dela sidan på sociala medier

Träffa din ledande politiker: Kenneth Persson

Utbildnings- och arbetsmöjligheter genom vuxenutbildningen är i fokus när arbetsmarknads- och socialnämndens ordförande Kenneth Persson (S), träffar Borlängebor på Borlänge bibliotek måndagen den 24 april.

Borlänge kommun har cirka 1700 studerande på vuxenutbildningen idag och antalet studerande ökar. Vuxenutbildningen riktar sig till vuxna som inte har tillräckligt med tidigare studier för att ta sig vidare till högre studier eller ut i arbetslivet. Borlänge kommun har ett nära samarbete med arbetsförmedlingen och andra myndigheter för att fler ska komma in på arbetsmarknaden.

– Ett av våra huvuduppdrag är att erbjuda Borlängebor möjlighet till arbete eller utbildning. Detta anser jag är av yttersta vikt, då alla Borlängebor borde kunna leva sina liv fullt ut och bli fri samt oberoende utav ekonomsikt stöd från stat och kommun, säger arbetsmarknads- och socialnämndens ordförande Kenneth Persson (S).

Mötet med Kenneth Persson ingår i ”Träffa din ledande politiker”, där majoritetspolitiker träffar Borlängebor på Borlänge bibliotek en gång i månaden klockan 16.30–18.30. 

Träffa Borlänges politiker på biblioteket

Nu har du chansen att möta Borlänges politiker. En dag i månaden bjuder ledande politiker in dig som Borlängebo att prata om aktuella frågor och beslut på Borlänge bibliotek!