Borlänge kommun
Servicecenter
telefon: 0243 - 740 00
Telefontid: 08:00-16:30, måndag - fredag .
Dela sidan på sociala medier

Träffa din ledande politiker: Mari Jonsson

Kom och prata hur vi skapar förutsättningar för en likvärdig förskola och skola med Mari Jonsson (S), barn- och bildningsnämndens ordförande, på Borlänge bibliotek måndagen den 20 mars.

Först ut att möta Borlängeborna i årets omgång av ”Träffa din ledande politiker”, är Mari Jonsson, som är ordförande i barn- och bildningsnämnden. Med Mari Jonsson kan du bland annat prata om hur vi ska skapa förutsättningar för varje elev att få ett meningsfullt lärande och egen försörjning genom livet.

– Vi vill skapa förutsättningar för en likvärdig utbildning, där barn och elever känner trygghet och framtidstro, säger Mari Jonsson (S), barn- och bildningsnämndens ordförande.

Mötet ingår i satsningen ”Träffa din ledande politiker” där majoritetspolitiker träffar Borlängebor på Borlänge bibliotek en gång i månaden klockan 16.30–18.30.

Program för "Träffa din ledande politiker"

Nu har du chansen att möta Borlänges politiker. En dag i månaden bjuder ledande politiker in dig som Borlängebo att prata om aktuella frågor och beslut på Borlänge bibliotek!