Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge

Öppet hus för nytt särskilt boende

Välkommen till öppet hus på Borlänge kommuns senaste psykiatriboende i Bysjön onsdag den 18 september klockan 13.00–15.00.

Boendet ligger i lantlig miljö med fokus på att arbeta med det friska hos varje individ. Personalen jobbar både förebyggande med tidiga insatser samt med stöd vid återhämtning i alla sjukdomsfaser.

Arbetssättet är återhämtningsinriktat, syftet med den psykiatriska rehabiliteringen är att personen uppnår en tillfredsställande livssituation utifrån sina egna och omgivningens krav och förutsättningar.

Visionen är att bryta social isolering och att den boende kommer att delta i gemensamma aktiviteter efter förmåga. Förslag på aktiviteter som inkommit är: ha egen odling och trädgård. Det finns även en förhoppning om att kunna vara fodervärd åt smådjur framöver.

Målgruppen är vuxna från 18 år. Oavsett om man vill veta mer om hur det är att arbeta på ett psykiatriboende, bo där eller bara är allmänt nyfiken på verksamheten så är man varmt välkommen.

Öppet hus psykiatriboende i Bysjön
Tid: klockan 13.00–15.00, onsdag 18 september