Servicecenter
Telefon: 0243-740 00 (8-16.30 måndag-fredag)
Besök: Stadshuset, Röda vägen 50 (8-16 måndag-fredag)
Post: Borlänge kommun, 781 81 Borlänge
Dela sidan på sociala medier

Ishallar och isbanor

Ta på dig skridskorna och utnyttja någon av Borlänges ishallar eller isbanor. Tunets IP, Borlänge Ishall och Maxihallen har allmänhetens åkning under vintersäsongen. Se även info längre ner i texten om isbanor och rundisbana på Sportfältet.

Skridskor

Vill du åka med puck och klubba eller vill du bara ta på dig skridskorna och ta en tur på isen? Borlänges ishallar har allmänhetens åkning. På Tunets IP kan du åka utomhus på en stor bandyplan och på Kvarnsvedens IP finns en ishockeyplan under vintern.

Allmänhetens åkning - Borlänge ishall/Maxihallen

Allmänhetens åkning MED puck/boll och klubba

Stängt för säsongen

Allmänhetens åkning UTAN puck/boll och klubba

Stängt för säsongen

 Allmänhetens åkning - Tunets IP

Stängt för denna säsongen

Vi tackar alla för denna vinter.

mvh Personalen Tunets IP

OBS! På grund av väder (kyla, värme, regn, snö) samt ändrade matchtider kan allmänhetens åkning ändras/tas bort med kort varsel. Vi ber om överseende med detta.

Rundisbana Sportfältet

Rundisbanan på Sportfältet är åkbar (1250m). Skidspår finns i anslutning till rundbanan. Se spårrapport på sidan Längdskidspår

Skridskor- isbanor och naturis

Fritidsnämnden har 2018-10-24 § 83 beslutat om isbaneprogrammet för  säsongen 2018-2019 (se bilaga karta och protokoll under Dokument).

Beslutat isbaneprogram omfattas av 14 isbanor inom Borlänge kommun. Den isbana som iordningsställs vid sportfältet samt ordinarie isbanorna vid Borlänge Ishall, Maxihallen och Tunets IP tillkommer. Fritidsnämnden omprövar inför varje säsong isbaneprogramets omfattning och inriktning.

Nämnden har i sitt beslut tagit hänsyn till geografisk spridning samt att skolorna ska kunna bedriva skolverksamhet under dagarna på isbanorna. Där det är möjligt ska det finnas en isbana vid skolorna i Borlänge kommun.

Ideella krafter kan spola is från eget hushåll där möjlighet finns.

Tag kontakt med förman angående målburar. Lars-Olof Torstensson 0243-74531

Åker du hellre på sjöis? På sjöarna Ösjön och Runn finns det det fina banor som plogas när vädret tillåter, under vintern.  
Borlänge ishall och Maxihallen

Gillar du skridskor? I Borlänge ishall och Maxihallen finns det plats för hockey, konståkning och allmänhetens åkning.

Tunets IP

Bandy, fotboll, friidrott, varpa

Hitta till Borlänge ishall och Maxihallen

Hitta till Tunets IP

Sidan senast uppdaterad